"Αγάπη είναι...", συμμετοχή στον διαγωνισμό ραδιοφώνου

Η Β’ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ραδιοφωνικού ηχητικού μηνύματος και τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί», που διοργάνωσε το European School Radio και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 1-30 Μαρτίου 2016.

Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η ελεύθερη έκφραση και προβολή των ιδεών, των προβληματισμών και των παραγόμενων από τη σχολική κοινότητα πολιτιστικών προϊόντων. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού ήταν τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και η τάξη μας αποφάσισε να ασχοληθεί με το δικαίωμα κάθε παιδιού στην αγάπη.

Η συμμετοχή μας αφορούσε σε ένα τραγούδι με τίτλο «Αγάπη είναι…», οι στίχοι του οποίου γράφτηκαν στην τάξη, μέσα από πραγματικό καταιγισμό ιδεών και προτάσεων. Η μουσικός Χριστίνα Βακάλη, μητέρα μαθητή μας, προθυμοποιήθηκε να μελοποιήσει τους στίχους μας, γράφοντας μια καταπληκτική μουσική. Την ευχαριστούμε θερμά!

Ευχαριστούμε, επίσης, την ΕΡΑ Φλώρινας και το Ωδείο Φλώρινας, οι οποίοι μάς παραχώρησαν τον χώρο και μας βοήθησαν να ηχογραφήσουμε το τραγούδι μας.

Αν και δεν πήραμε κάποιο βραβείο, χαρήκαμε τόσο πολύ τη διαδικασία και είμαστε τόσο περήφανοι για το τραγούδι μας, που το τραγουδάμε διαρκώς!

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι μας εδώ: http://ppf.edu.gr/content/diagonismos-kan-n-akoystei

Σχολικό έτος: 
2015-2016
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 01 Μαρ 2016 to Τετάρτη, 20 Απρ 2016
Θεματικές ενότητες: 

Τμήματα που συμμετείχαν

Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν