Διεκδίκηση της Χιονονιφάδας από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ τάξης.

Στη Βίγλα με οργανωτές τον ΣΟΧ Φλώρινας και την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας εφαρμόζεται το πρωτοπόρο πρόγραμμα ανάπτυξης  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) με τίτλο «ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ».

Το πρόγραμμα είναι μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας της Διεθνής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι». Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που το επιθυμούν να γνωρίσουν τα αθλήματα Χιονοδρομίας, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τη φύση και το βουνό.

Έτσι λοιπόν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης άρπαξαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης στο μαγικό λευκό κόσμο του χιονιού, ανακαλύπτοντας το με όλες τους τις αισθήσεις.

Επίσης, τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τα αθλήματα της χιονοδρομίας με τη βοήθεια διακεκριμένων προπονητών και δασκάλων, μέσα από ένα συγκροτημένο πρόγραμμα εκμάθησης της Ε.Ο.Χ.Α.

Θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους προπονητές, τα στελέχη του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και όλους τους εργαζόμενους του Χ.Κ.  Βίγλας Πισοδερίου για τη μοναδική αυτή εμπειρία που αποκομίσαμε!!!

Σχολικό έτος: 
2017-2018
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 08 Φεβ 2018