Δημιουργώντας αφίσες για την προστασία του περιβάλλοντος

Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος της HELMEPA που έχουν αναλάβει φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ και Ε΄ τάξης του σχολείου μας, την Τετάρτη 23-5-2018 όλοι οι μαθητές με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων τους Πέπη Παπαθανασίου και Δημήτρη Δούκα, δημιούργησαν ζωγραφιές και αφίσες σχετικές με το περιβάλλον και την προστασία του.

Η φαντασία των παιδιών, ξεπερνώντας κάθε όριο, απέδειξε τον κώδικα αξιών που έχουν διαμορφώσει και τη στάση ζωής με κυρίαρχο στοιχείο το σεβασμό στο περιβάλλον.

Επίσης μέσα από τις αφίσες τους διαφαίνεται η στενή σχέση που έχουν δημιουργήσει με το φυσικό περιβάλλον αφού έχουν αντιληφθεί την επίδραση του στη ζωή των ανθρώπων.

Μέσα από όμορφες ζωγραφιές και έξυπνα συνθήματα έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στους συμμαθητές τους αλλά και σε όλη την κοινωνία της πόλης μας αφού σύντομα τα δημιουργήματά τους θα ταξιδέψουν στους δρόμους της πόλης μας για να ευαισθητοποιήσουν όλους τους κατοίκους της.

Η φαντασία, η δημιουργικότητα, η αρμονική συνεργασία και η συμμετοχή όλων, δημιούργησε μια θετική στάση για το περιβάλλον που είναι και το ζητούμενό μας.

Σχολικό έτος: 
2017-2018
Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 23 Μάιος 2018

Τμήματα που συμμετείχαν

Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν