Κυκλοφορώ… με ποδήλατο!

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στα πλαίσια της Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας συμμετείχαν στην εφαρμογή του Προγράμματος «Κυκλοφορώ με ασφάλεια στους δρόμους της πόλης μας με ποδήλατο»

Με τη συνοδεία, την εποπτεία και την καθοδήγηση τροχονόμων και αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, οι μικροί μαθητές επιδόθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό σε μια βιωματική δράση διανύοντας μια προκαθορισμένη διαδρομή, κατά την οποία εκπαιδεύτηκαν σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρκετοί γονείς και η υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κα. Γκούλη Δήμητρα.

Η δράση μας θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί εάν δεν υπήρχε η αμέριστη συμπαράσταση και η άριστη συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χήρα, τον Αναπληρωτή Διοικητή της Τροχαίας κ. Καμπουρίδη και με το προσωπικό των αντίστοιχων τμημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μεταφορά της Γνώσης έξω από το Σχολείο.

Σχολικό έτος: 
2014-2015
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 02 Απρ 2015
Θεματικές ενότητες: 

Τμήματα που συμμετείχαν

Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν