Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Όλοι οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν, σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου τη διαδραστική θεατρική παράσταση: «Το πηγάδι των ευχών», που παρουσιάστηκε στη Λέσχη Πολιτισμού.

 Η υπόθεση του έργου είναι: Ο Πίτερ Παν, η Άριελ, η Χιονάτη και ο Πινόκιο βρίσκονται ξαφνικά στην καρδιά ενός πυκνού δάσους, μπροστά από ένα πηγάδι. Και τους τέσσερις ήρωες τους συναντάμε κάποια χρόνια μετά από τις γνωστές ιστορίες τους. Έχουν όμως αλλάξει… Μια σειρά από γεγονότα, είχαν ως αποτέλεσμα και οι τέσσερις να εμφανίζουν διαφορετικό χαρακτήρα από τον γνωστό των παραμυθιών… Στόχος και των τεσσάρων ηρώων είναι να ξαναβρούν τον εαυτό τους και να επαναφέρουν την ευτυχία στις ζωές τους! Το μονοπάτι για να το καταφέρουν όμως είναι μόνο ένα. Το μονοπάτι της αλήθειας! Κι ο μοναδικός τρόπος για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους, είναι να κάνουν μια ευχή στο μαγικό πηγάδι. Χρειάζονται τέσσερα νομίσματα, ένα για κάθε ευχή, όμως βρίσκουν μονάχα ένα! Ποιος θα κάνει την ευχή και τι θα απογίνουν οι υπόλοιποι τρεις;;;

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Χάρης Κορνάρος (σε διπλή διανομή), Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Σωκράτης Ρωμανίδης, Μαρία Στάβαρη, Τάσος Φόης.

Σχολικό έτος: 
2017-2018
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 19 Οκτ 2017
Θεματικές ενότητες: 

Τμήματα που συμμετείχαν