Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς στο σχολείο μας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας ​(http://sepflorinas.blogspot.gr/) το πρώτο από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της σειράς i ­Teach.

Τα θέματα του πρώτου σεμιναρίου ήταν η χρήση του διαδραστικού πίνακα, το διαδικτυακό εκπαιδευτικό λογισμικό και η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τάξης (η­Τάξη) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Λόγω του μεγάλου πλήθους συμμετοχών, οι οποίες ξεπέρασαν τις 180 σε αριθμό, το σεμινάριο επαναλήφθηκε στις 10, 12 και 16 Φεβρουαρίου 2016 σε δύο τμήματα κάθε φορά. Το μεγάλο πλήθος των συμμετοχών φανερώνει την διάθεση που υπάρχει για επιμόρφωση σε θέματα Πληροφορικής και νέων Τεχνολογιών στον χώρο των εκπαιδευτικών. Ο Σ.Ε.Π.Φ θέλοντας να βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή, παρέχει εθελοντικά και επικουρικά με τη σειρά των σεμιναρίων i­Teach υπηρεσίες επιμόρφωσης στα θέματα αυτά, σε συνεργασία πάντα με τις Δ/νσεις και τους Συμβούλους Εκπαίδευσης, καθώς και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και συναδέλφισσες για τη συμμετοχή τους, το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας για την φιλοξενία του και ανανεώνουμε το εκπαιδευτικό ραντεβού μας για το επόμενο σεμινάριο της σειράς i ­Teach.

Το ΔΣ του ΣΕΠΦ

Σχολικό έτος: 
2015-2016
Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 10 Φεβ 2016 to Τρίτη, 16 Φεβ 2016
Θεματικές ενότητες: 

Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν