Συμμετοχή στο 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

sti_florina_to_7o_festival_psifiakis_dimioyrgias

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε με μεγάλο αριθμό μαθητών και μαθητριών στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (http://digifest-flo.blogspot.gr), το οποίο διοργανώνεται τα τελευταία τρία χρόνια και στην Φλώρινα. Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης, καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες των Τεχνολογικών Ομίλων του σχολείου μας, παρουσίασαν τα έργα τους στο κοινό και στις υπόλοιπες 15 πόλεις του Φεστιβάλ μέσω ζωντανής σύνδεσης. 

Το Φεστιβάλ τελεί και φέτος υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (158058/Δ2/27-09-2016), και υποστηρίζεται από Συλλόγους και Ενώσεις Πληροφορικής καθώς και Τοπικούς Φορείς (Δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες κ.τ.λ.). Ειδικότερα για την πόλη της Φλώρινας, το φεστιβάλ συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας και την Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. 

Στην εκδήλωση δόθηκε η δυνατότητα σε 240 περίπου μαθητές από 12 σχολεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας να εκθέσουν και να παρουσιάσουν τα ψηφιακά τους έργα.

Από το σχολείο μας παρουσιάστηκαν τα εξής έργα:

 

 

Σχολικό έτος: 
2016-2017
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 28 Απρ 2017

Δραστηριότητα στα πλαίσια του Ομίλου

Τμήματα που συμμετείχαν

Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν