Συμμετοχή της Γ τάξης στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Στις 5 Ιουνίου 2015 γιορτάζουμε την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην αειφόρο κατανάλωση και παραγωγή με σύνθημα: «7 δισεκατομμύρια όνειρα-Ένας πλανήτης-Κατανάλωση με προσοχή».

Καθ ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσπαθήσαμε να εμφυσήσουμε στα παιδιά την αγάπη για το περιβάλλον, τη συνετή διαχείριση των φυσικών πόρων και τη διαφύλαξη της φύσης με προγράμματα και δραστηριότητες περιβαλλοντικής αγωγής.

Ελπίζουμε ότι σπείραμε τον σπόρο της οικολογικής συνείδησης για να συμπεριφερθούν τα παιδιά μας στο περιβάλλον καλύτερα από ότι εμείς.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή με τις εικαστικές τους δημιουργίες , παρακολουθώντας το θεατρικό δρώμενο «Η Ημέρα του Δάσους», που εκτυλίχθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, παίρνοντας ενεργό μέρος στις δράσεις του 3ου Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας που πραγματοποιείται στο ποτάμι της πόλης της Φλώρινας και συμμετέχοντας στο εικαστικό εργαστήρι με θέμα: «Κοστούμια Όπερας: η εκδοχή των παιδιών», στο χώρο του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».

Σχολικό έτος: 
2014-2015
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 05 Ιουν 2015

Τμήματα που συμμετείχαν

Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν