Δείτε φωτογραφίες από την πολύ όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας μαζί με την δασκάλα τους, για τον εορτασμό της επετείου για την 25η Μαρτίου.
Φωτογραφίες από την πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσαν οι μαθητές της Α και Β τάξης του Σχολείου μας. Στην χορωδία, οι μαθητές της Στ τάξης.
Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Από την Α΄ μέχρι και την Στ’ τάξη όλα τα παιδιά κρέμασαν πάνω στα κλαδιά του πελώριου φυσικού έλατου πολύχρωμα στολίδια και χειροποίητες κάρτες με ευχές. Και του χρόνου!
Οι μαθητές της Δ΄ τάξης ανέλαβαν τη διοργάνωση του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου του 1973 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης έμαθαν για το χρονικό του Πολυτεχνείου και...
Οι μαθητές της Γ΄τάξης με την βοήθεια του δασκάλου τους ετοίμασαν και παρουσίασαν μια όμορφη εκδήλωση για την 103η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας.
Οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μέσα από αναπαραστάσεις και θεατρικά δρώμενα που κάλυψαν την ιστορική περίοδο 1940-1944.
Την Παρασκευή 9/10/2015 τα παιδιά της έκτης τάξης του σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση της εκπ/κού Παπαπανταζή Σμαράγδας, έκαναν μια σύντομη παρουσίαση -ως φόρο τιμής- του σημαντικού ρόλου των εθνικών μας ευεργετών τόσο στα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας, όσο και στα χρόνια που η πατρίδα μας προσπαθούσε να ανασυσταθεί ως ε