Διαδικασία εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στον όμιλο για το έτος 2020-2021

Οι συνολικές έγκυρες αιτήσεις που έγιναν για τον όμιλο “Μικροί Χάκερ” είναι 47 και ο μέγιστος αριθμός των παιδιών που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, ειδικά φέτος που υπάρχουν και οι περιορισμοί λόγω του Covid-19, είναι 20. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία για την επιλογή των 20 παιδιών που θα φοιτήσουν φέτος στον όμιλο.

Βασιζόμενοι στον φετινό κανονισμό λειτουργίας ομίλων αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, σύμφωνα με τον οποίο η διαδικασία επιλογής των μαθητών και μαθητριών μπορεί να γίνεται με δοκιμασίες ανίχνευσης δεξιοτήτων και ενδιαφερόντων, αποφασίσαμε να μην γίνει κλήρωση αλλά να οργανώσουμε αυτή την Τετάρτη 14/10/2020 την δοκιμασία εισαγωγής στον όμιλο.

Η δοκιμασία θα διαρκεί 15 λεπτά και θα γίνεται με την χρήση Η/Υ στο εργαστήριο του σχολείου μας. Το κάθε παιδί θα καλείται να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που έχουν ως στόχο να διερευνήσουν το ενδιαφέρον του και δεξιότητες που σχετίζονται με την ομαδική εργασία, την δημιουργική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων καθώς και την ευχέρεια του στην χρήση Η/Υ. Για την αποφυγή του συνωστισμού θα ισχύσει το πρόγραμμα προσέλευσης που σας επισυνάπτω σε μορφή PDF και το γράφω και παρακάτω.

Διαδικασία εισαγωγής για τον όμιλο «Μικροί Χάκερ»
Τετάρτη 14/10/2020
Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, 2ος όροφος

Ανάλογα με τα 3 πρώτα γράμματα του επιθέτου του, ο κάθε μαθητής και μαθήτρια θα ξεκινήσει την δοκιμασία την αντίστοιχη ώρα όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του σχολείου 5 λεπτά πιο νωρίς από την ώρα που αναγράφεται στον πίνακα.

Από επώνυμο που αρχίζει απόΜέχρι επώνυμο που αρχίζει απόΏρα
ΑδαΔολ5:00 μ.μ.
ΕυγΜητ5:20 μ.μ.
ΜιχΠαπ5:40 μ.μ
ΠατΣτε6:00 μ.μ.
ΣτυΧατ6:20 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση