Μαθητικά tutorials

Βίντεο μαθήματα για την χρήση διαφόρων λογισμικών από τους μαθητές της Δ΄τάξης του σχολείου μας

anarrihitika_fyta_kai_katarraktes_sto_sploder

Αναρριχητικά φυτά και καταρράκτες στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την προσθήκη αναρριχητικών φυτών και καταρρακτών στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τις μαθήτριες της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Δάικου Μαρία και Ζάρου Μελίνα στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

allagi_endymasias_sto_scratch

Αλλαγή ενδυμασίας στο Scratch

Οι μαθητές της Δ τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Νίκος Τοπάλης και Νίκος Δημητρίου μας εξηγούν πως να διορθώσουμε μια ενδυμασία στο Scratch καθώς και πως να προσθέσουμε μια νέα μορφή από τις έτοιμες

diakoptes_switches_sto_sploder

Διακόπτες (switches) στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την προσθήκη διακοπτών (switches) στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τους μαθητές της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Θάνο Σαββόπουλο και Άγγελο Σκλια στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

platformes_sto_sploder

Πλατφόρμες στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για τις πλατφόρμες στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τις μαθήτριες της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Καλδάνη Φωτεινή και Μπέλλη Μαρία στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

prosthiki_kakon_kai_voithon_sto_sploder

Προσθήκη κακών και βοηθών στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την προσθήκη κακών και βοηθών σε ένα παιχνίδι μας  στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τις μαθήτριες της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Λουκα Δέσποινα, Δούκα Άννα και Αφροδίτη Θεοδοσίου στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

prosthiki_edafoys_kai_ygron_se_mia_pista_sto_sploder

Προσθήκη εδάφους και υγρών σε μια πίστα στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την προσθήκη εδάφους και υγρών σε μια πίστα στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τους μαθητές της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Άγγελο Αποστολίδη και Θωμά Ταλλίδη, στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

prosthiki_zoon_sto_sploder

Προσθήκη ζωών στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την προσθήκη ζωών σε ένα παιχνίδι μας  στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τους μαθητές της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Νίκο Δημητρίου και Θανάση Παπαδόπουλο, στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

prosthiki_skinikoy_sto_sploder

Προσθήκη σκηνικού στο sploder

Ένα βίντεο tutorial για την προσθήκη σκηνικού σε ένα παιχνίδι μας  στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τους μαθητές της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Δημήτρη Συμεωνίδη και Νίκο Τοπάλη, στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

dimioyrgia_epipedon_levels_kai_pistas_stage_sto_sploder

Δημιουργία επιπέδων (levels) και πίστας (stage) στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την δημιουργία επιπέδων (levels) και πίστας (stage)  στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τους μαθητές της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Δούκα Χρήστο και Ρούφα Νικόλα, στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

epexergasia_toy_avatar_mas_sto_sploder

Επεξεργασία του avatar μας στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την επεξεργασία του avatar μας στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τις μαθήτριες της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Μπότση Αναστασία και Χαλίδη Κλέλια, στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.

dimioyrgia_logariasmoy_sto_sploder

Δημιουργία λογαριασμού στο Sploder

Ένα βίντεο tutorial για την δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών Sploder. Το βίντεο έγινε από τους μαθητές της Δ΄τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, Κωνσταντίνο Κοΐδη και Νίκο Τσουρίλα, στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής.