Στο πλαίσιο της διδακτικής ενότητας της Μελέτης Περιβάλλοντος με τίτλο « Το Αμπέλι» επισκέφθηκε την τάξη μας η οινολόγος κ. Άρτεμις Τουλάκη. Η ειδικός παρουσίασε στους μαθητές τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από το σταφύλι και απάντησε στα ερωτήματα τους. Μελετήθηκαν τα χαρακτηριστικά της ετικέτας σε ένα μπουκάλι κρασί και ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ποικιλία του ξινόμαυρου που αποτελεί τοπικό προϊόν του νομού Φλώρινας. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Άρτεμις Τουλάκη για τη συνεισφορά της στη γνωριμία των μαθητών με τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής τους. 

Αφήστε σχόλιο