Εκπρόσωποι των φορέων αγοράς εργασίας και των Πανεπιστημίων που συνεργάζονται στο ευρωπαϊκό έργο Think4Jobs (Critical Thinking for Successful Jobs) συναντήθηκαν στην Έβορα το διήμερο 7-8 Ιουλίου 2022, για τη δεύτερη διακρατική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Πορτογαλίας, το Πανεπιστήμιο της Έβορα. Το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι εκπαιδευτικοί Κική Αμαραντίδου και Γιάννης Αρβανιτάκης.

Τα μέλη της κοινοπραξίας συζήτησαν για την περαιτέρω ανάπτυξη των αποτελεσμάτων του έργου (IO4 & IO5) και των επόμενων βημάτων που αφορούν στη διάχυση τους. Στις συναντήσεις παρουσιάστηκαν και οι ενδιάμεσες εκθέσεις αξιολόγησης, οι οποίες υπογράμμισαν την σημασία της ομαδικής εργασίας η οποία έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράλληλα οι οικοδεσπότες διοργάνωσαν ένα World Cafe στη διάρκεια του οποίου μέλη του προσωπικού του πανεπιστημίου μαζί με τα μέλη της κοινοπραξίας Think4Jobs διερεύνησαν το «επαγγελματικό προφίλ του πτυχιούχου» για τον 21ο αιώνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές από το Πανεπιστήμιο της Έβορα για την εξαιρετική οργάνωση και την θερμή φιλοξενία στην πανέμορφη πόλη τους.