Διακρίσεις στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών τεχνολογιών στην εκπαίδευση

Διακρίσεις στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών τεχνολογιών στην εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα αποτελέσματα του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών τεχνολογιών στην εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2020-2021 και ο όμιλος μας διαθέτει για ακόμα μια φορά μαθητικές ομάδες που διακρίθηκαν για τα έργα τους. Πιο συγκεκριμένα:

  • η ομάδα LIFOR – eFAI (Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος, Δανάη Ιορδανίδου, Κωνσταντίνος Χατζής, Άρης Στεργιάδης) διακρίθηκε στην κατηγορία των Δημοτικών σχολείων με το έργο της eFAI – σύστημα πρώτων βοηθειών.
  • και η ομάδα Coconut Team Robotics (Αχιλλέας Παπαθανασίου, Άσπα Ντόβα, Δημήτρης Μπάλκος, Θεόφιλος Μαυρόπουλος) διακρίθηκε στην κατηγορία των Γυμνασίων με το έργο της Envi.

Στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 1000 μαθητές και 160 εκπαιδευτικοί με 128 ομάδες από όλες τις περιφέρειες της χώρας. Όλα τα έργα των ομάδων που ολοκληρώθηκαν ήταν εξαιρετικά. Τα 41 έργα που διακρίθηκαν, ξεχώρισαν για την ιδέα, την υλοποίησή της, τις αναλυτικές οδηγίες κατασκευής-χρήσης και διδασκαλίας που δίνουν την δυνατότητα να είναι επαναχρησιμοποιήσιμα τα έργα και από άλλα σχολεία. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά κατάταξης των διακριθέντων έργων και η αναφορά τους στην σελίδα του διαγωνισμού γίνεται αλφαβητικά.

Την Κυριακή 14/11/2021 οι ομάδες μας θα παρουσιάσουν τα έργα τους μέσω διαδικτύου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΛΛΑΚ και η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο των ομάδων μας που διακρίθηκαν.

eFAI
envi

Αφήστε μια απάντηση