Η μαθήτρια της Ε τάξης Θεοφανία Χρηστίδου, διακρίθηκε με το 2ο Πανελλήνιο βραβείο στον 2ο Διακρατικό Μαθητικό Διαγωνισμό Παραγωγής Δοκιμίου, στην κατηγορία Δημοτικού σχολείου.

Σε διαδικτυακή τελετή που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, απονεμήθηκαν βραβεία και έπαινοι στους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ο οποίος είχε θέμα την ΕΙΡΗΝΗ και διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας (ΠΑ.Κ.Ε.Κ ΤΗΜΕΝΟΣ), του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτισμού Ιταλίας και το Συντονιστικά Γραφεία Εκπαίδευσης του Γιοχάνεσμπουργκ, της Κορυτσάς, των Βρυξελλών, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Καΐρου και της Κωνσταντινούπολης, καθώς και το Τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου.

Βραβεύτηκαν μαθητές/τριες που φοιτούν σε σχολεία της Κοζάνης, της Φλώρινας, του Κιλκίς, της Αλβανίας (της Χιμάρας, της Κορυτσάς, του Αργυροκάστρου, της Δερβιτσάνης, της Φοινίκης, της Λειβαδιάς), της Γερμανίας (του Μονάχου, της Βυρτεμβέργης, της Νυρεμβέργης), της Μεσσήνης Ιταλίας, του Λονδίνου, της Στοκχόλμης, της Γαλλίας, των Βρυξελλών, της Κωνσταντινούπολης, της Ν. Αφρικής, της Ζιμπάμπουε και του Καΐρου.

Συγχαρητήρια, Θεοφανία, για την πολύ σημαντική διάκριση!