Τρεις μαθητές και μαθήτριες της Ε τάξης του σχολείου μας, ο Δημήτρης, η Πασχαλιά και η Άννα Μαρία, παρουσίασαν έργα εκπαιδευτικής ρομποτικής της Ε και ΣΤ τάξης του σχολείου μας στο πλαίσιο της επιστημονικής ημερίδας με θέμα «Η χρήση των νέων τεχνολογιών στην αξιολόγηση και την εκπαίδευση ατόμων με ή χωρίς νοητικές διαταραχές» που οργάνωσε το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων ΠΔΜ, το Εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης της ΣΚΑΕΠ, τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00-17:00 διά ζώσης στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Φλώρινα και στο διάλειμμα (14.00-14.30) τα παιδιά παρουσίασαν τα έργα τους στο κοινό.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Αμαρυλλίς Μαλεγιαννάκη για την πρόσκληση που απεύθυνε στο σχολείο μας και φυσικά τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για την εξαιρετική τους παρουσίαση.