Είμαι δασκάλα και υπηρετώ στην Α/θμια Εκπ/ση από το 2001. Το διάστημα 1996-2001 υπηρέτησα ως τακτική υπάλληλος της Τ.Υ. ΟΑΕΔ Αμυνταίου του κλάδου ΔΕ Δ/κού Λογιστικού. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας το 1995 (βαθμός 8,83 «Άριστα»), ενώ από το ίδιο Τμήμα έλαβα το 2010 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Επιστήμες της Αγωγής με κατεύθυνση Ανθρωπιστικές Σπουδές και Νέες Τεχνολογίες (βαθμός 9,62 «Άριστα»). Από το 2014 είμαι υποψήφια διδακτόρισσα του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Γνωρίζω Αγγλικά (Proficiency) κι έχω γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (Β’ Επίπεδο).

Επιμορφώθηκα από το Π.Ε.Κ. Ηρακλείου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (σε τρεις φάσεις). Έχω παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες, τα θέματα των οποίων αφορούσαν στη Διδακτική των γνωστικών αντικειμένων που διδάσκω, στην Ιστορία, στη χρήση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση, στην Ειδική Αγωγή, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση κ.ά.

Είμαι μέλος Επιστημονικών Παιδαγωγικών Εταιρειών, έχω συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, έχω δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά με κριτές και συλλογικούς τόμους, ενώ ανακοινώσεις μου δημοσιεύτηκαν σε Πρακτικά Συνεδρίων. Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα εστιάζονται στους χώρους της Ιστορίας της Εκπαίδευσης, της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Τέλος, έχω πραγματοποιήσει με τους μαθητές μου πολλά καινοτόμα προγράμματα στη σχολική τάξη (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικά, Τοπικής Ιστορίας κ.ά.).