Όμιλοι 2019-2020

Η προθεσμία για την αίτηση συμμετοχής στους ομίλους 2019-2020 έχει λήξει. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί ανακοίνωση για τις πρώτες συναντήσεις των ομίλων.

Ο ‘Ομιλος Προφύλαξης  και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στην Δ ΄και  Ε΄ τάξη των σχολείων της περιοχής μας.

Ο Όμιλος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Α,Β και Γ Δημοτικού και οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή 3 μ.μ. -  5 μ.μ. Υπεύθυνος Έκπαιδευτικός του Ομίλου είναι ο κ. Ταμουτσέλης Παντελής.

Ο όμιλος Μικροί Χάκερ λειτουργεί στο σχολείο μας - με μικρές διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα σπουδών του - από το σχολικό έτος 2016-2017 και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες των μεγάλων τάξεων του Δημοτικού όλων των σχολείων της πόλης και του νομού μας ενώ οι παλιοί μαθητές του ομίλου που είναι πλέον στο Γυμνάσιο μπορούν να συμμετέχουν ως μέντορες. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τεχνολογικές λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν, αξιοποιώντας ανοιχτές τεχνολογίες και φιλοσοφία.